Höga Kusten Profilkläder

Dina framtida arbetskläder

Tested to Work

Mascot tillverkar sina produkter utifrån sin slogan ”Tested to Work”. Du hittar inga arbetsbyxor, arbetsjackor, skyddsskor eller annat som inte har provats ut till fullo. Vi använder oss av laboratorietester, användartester, kvalitetskontroll och mycket annat när vi väljer metervaror till skyddskläder och arbetskläder.

Du kommer omedelbart att märka att MASCOT:s arbetskläder, skyddskläder och skyddsskor är Tested to Work.

MASCOT använder mer än 100 olika material för att skapa bästa möjliga arbetskläder, och det gäller naturligtvis även MASCOTs jackor. I sortimentet hittar du alltid högkvalitativa produkter som bland annat är hållbarhetstestade i MASCOTs eget testcenter. Funktionalitet är särskilt viktigt när det kommer till jackor. MASCOT testar ytterkläderna i nära samarbete med slutanvändare för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Detta är TESTED TO WORK.

Ultimate Stretch

ULTIMATE STRETCH är ett stretchtyg som är elastiskt åt alla håll. Det är så flexibelt att det nästan inte märks mot huden, vilket bidrar till ultimat funktionalitet, frihet och flexibilitet under hela arbetsdagen.

Kläder i ULTIMATE STRETCH tynger inte ner användaren med tunga och tjocka material, utan är istället lätta och har god rörelsefrihet och hög slitstyrka. Det är arbetskläder som man inte vill ta av sig.
ultimate stretch

Kläder utformade för kvinnor

Arbetskläder är inte bara för män. MASCOT har ett brett utbud av arbetskläder för kvinnor med fokus på passform, kvalitet och bekvämlighet – eftersom vi vet hur viktigt det är att kläderna sitter rätt för att uppnå den bästa komforten.

För kvinnor som arbetar inom hantverks-, industri- eller byggbranschen kan det vara svårt att hitta arbetskläder som sitter som de ska. Passformen har stor betydelse för arbetsklädernas funktion – en allt för vid jacka begränsar både arbetsklädernas rörelsefrihet och bekvämlighet. MASCOTs arbetskläder för kvinnor är särskilt utformade och figursydda för kvinnor, vilket bidrar till högre bekvämlighet och stor rörelsefrihet hela dagen.

För alla branscher

Vi erbjuder profilkläder och arbetskläder inom många branscher. Så om du är målare, snickare, elektriker, eller annat så finns det något för dig.

Referenser

Jag hittade Höga Kusten Profilkläder när en av mina kollegor tipsade mig om deras hållbara arbetskläder. Tog kontakt med dom och processen gick snabbt. Aldrig vart mer nöjd med ett köp.